Mikä 1001 Kahvikuppia?!

Tervetuloa 1001 Kahvikuppia -taidekahvilan blogiin. Tässä blogissa me kerromme projektin vaiheista Hervannassa kesällä ja syksyllä 2014. 

 


1001 Kahvikuppia -taidekahvila liikuttaa Hervannassa vauvasta vaariin kesällä 2014.

Tampereen Hervantaan elokuvateatterin ja kirjaston yhteyteen pystytetään kesäkuussa ja elo-syyskuussa 2014 taidekahvila. Kahvilan menusta voi tilata itselleen taide-elämyksen tai osallistua taiteen tekemiseen taiteilijoiden johdatuksella.

Taidekahvilassa esiintyvät ja työskentelevät residenssitaiteilijoina tamperelaiset tanssitaiteilijat Pauliina Aladin, Maija Ikonen ja Samuli Roininen sekä vierailevat taiteilijat ja hervantalaiset harrastajat.

Kahvila on avoin tila, jossa katsojilla on mahdollisuus kohdata uusia ihmisiä, nähdä taiteilijoiden työskentelyä ja esityksiä rennossa ympäristössä. Kahvilan tavoitteina on taiteen vieminen paikallisten luo, paikallisten osallistaminen tanssitaiteen keinoin ja taiteen katsomiskynnyksen madaltaminen.

1001 Kahvikuppia -taidekahvila järjestetään 9.6.‒28.6.2014 ja 25.8.–6.9.2014.

Tanssitaiteilijoiden kahvilan menusta voi tilata elämyksen tai osallistua taiteen tekemiseen ti-la klo 13.00–16.00. Painopiste on tanssitaiteessa ja musiikissa.

Taidekahvilaa tukevat: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyökumppaneinamme toimivat: 

Suomen Setlementtiliitto ry:n koordinoima Hervannan Uusi paikallisuus -hanke
Tampereen kaupunginkirjasto
Nuorisokeskus Kupoli
Viva Cinola!

Monitoimitalo 13
Loikka -tanssielokuvafestivaali
Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali
Gnab Collective
Yhdessä Selviytymisen Tuki ry

Tervetuloa.